Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.bsu.by/handle/123456789/168926
Title: Кулинарная проза Петра Вайля и Александра Гениса: своеобразие функций современного публицистического дискурса
Authors: Абрамова, Евгения
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Литература. Литературоведение. Устное народное творчество
ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Языкознание
Issue Date: 2017
Publisher: Мінск : Адукацыя і выхаванне
Citation: Стылістыка: мова, маўленне і тэкст: матэрыялы IV Між­народнай навукова-­практычнай канферэнцыі, прысвечанай 95-годдзю заслужанага работніка адукацыі Рэспублікі Беларусь, доктара філалагічных навук, прафесара Міхася Яўгенавіча Цікоцкага; пад агул. рэд. В. І. Іўчанкава. – Мінск : Адукацыя і выхаванне, 2017. – С. 218-224.
Description: III. Слова ў мастацкім і публіцыстычным тэксце
URI: http://elib.bsu.by/handle/123456789/168926
ISBN: 978-985-471-944-3
Appears in Collections:2017. Стылістыка: мова, маўленне і тэкст

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abramova1.pdf329,86 kBAdobe PDFView/Open


PlumX

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.