Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.bsu.by/handle/123456789/231685
Title: Способы преодоления трудностей, используемые сотрудниками предприятия пищевой промышленности
Other Titles: The methods of overcoming difficulties used by employees of food industry enterprises / D. Siniuk, V. Moskaliuk
Authors: Синюк, Д. Э.
Москалюк, В. Ю.
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Психология
ЭБ БГУ::ТЕХНИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ НАУКИ. ОТРАСЛИ ЭКОНОМИКИ::Пищевая промышленность
Issue Date: 2019
Publisher: Минск : РИВШ
Citation: Исторические и психолого-педагогические науки : сб. науч. статей. - Минск : РИВШ, 2019. - С. 349-356. - (Научные труды Республиканского института высшей школы; Вып. 19, ч. 3: Психологические науки).
URI: http://elib.bsu.by/handle/123456789/231685
ISSN: 2077-4885
Appears in Collections:Выпуск 19. Часть 3 : Психологические науки. - 2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Синюк_Москалюк_19_Психология_ ч. 3-349-356.pdf214,08 kBAdobe PDFView/Open


PlumX

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.