Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.bsu.by/handle/123456789/120799
Title: | Влияние структуры аминов на их способность ингибировать свободнорадикальное окисление этанола |
Authors: | Телегов, Ю. И. Индюкова, Н. А. Свердлов, Р. Л. Шадыро, О. И. |
Keywords: | ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Химия |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Минск : Изд. центр БГУ |
Citation: | Свободные радикалы в химии и жизни : сб. тез. докл. Междунар. конф., Минск, 25—26 июня 2015 г. = Free Radicals in Chemistry and Life : Book of Abstracts of the International Сonference, Minsk, June 25—26, 2015. — Минск, 2015. - С.141-143 |
URI: | http://elib.bsu.by/handle/123456789/120799 |
ISBN: | 978-985-553-292-8 |
Appears in Collections: | 2015. Свободные радикалы в химии и жизни |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
141-143.pdf | 530,36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.