Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/201544
Title: Изучение влияния состава сырья на содержание полифенолов в пивном сусле и пиве на ОАО «Пивоваренная компания Аливария»/Аннотация к дипломной работе/ БГУ/ Химический факультет/ Кафедра физической химии/ научн. рук.: Шабашова И.В.
Authors: Фенчук, Екатерина Вячеславовна
Keywords: ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Химия
Issue Date: 2018
Abstract: Дипломная работа содержит 69 страниц пояснительной записки, 25 таблиц, 17 источников информации. Ключевые слова: пиво, сусло, полифенолы, поливинилполипирролидон, брожение, дозировка, сырье, коллоидная стабильность
Abstract (in another language): The graduate work contains 67 page of an explanatory note, 25 tables and 17 sources of the information. Key words: beer, wash, polyphenols, polyvinylpolypyrrolidone, frozen, dosage, raw material, colloid stability
URI: http://elib.bsu.by/handle/123456789/201544
Appears in Collections:Химия высоких энергий. 2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Фенчук 5 курс 7 группа.pdf50,95 kBAdobe PDFView/Open


PlumX

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.