Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/242340
Title: ШЛЯХЕЦКАЯ КУХНЯ Ў КУЛІНАРНЫХ ДАВЕДНІКАХ “ЛІТОЎСКАЯ ГАСПАДЫНЯ” ГАННЫ ЦЮНДЗЯВІЦКАЙ І “КУХАРКА ЛІТОЎСКА” ВІНЦЭНТЫ ЗАВАДСКАЙ
Other Titles: GENTRY KITCHEN IN THE CULICULINARY REFERENCE "LITHUANIAN HOSTESS" BY HANNA TSYUNDZYAVITSKAYA AND "LITHUANIAN COOK" BY VINCENTA ZAVADZKAYA
Authors: Навагродскі, Тадэвуш
Keywords: ЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Культура. Культурология
Issue Date: 2020
Publisher: Минск, БГУ
Citation: Женщины-ученые Беларуси и Польши : материалы международной научно-практической конференции, Минск, 26 марта 2020 г. / БГУ ; [редкол.: И. В. Казакова, И. В.Олюнина (отв. ред.)]. Минск : БГУ, 2020. С.103-109.
Abstract: На аснове кулінарных даведнікаў разглядаюцца асаблівасці шляхецкай кухні, апісана тэхналогія прыгатавання некаторых страў.
Abstract (in another language): On the basis of culinary guides are considered especially noble cuisine, described the technology of preparation of some dishes.
URI: http://elib.bsu.by/handle/123456789/242340
Appears in Collections:2020. Женщины-ученые Беларуси и Польши

Show full item record Google Scholar



PlumX

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.