Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/242340
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНавагродскі, Тадэвуш-
dc.date.accessioned2020-05-12T12:15:02Z-
dc.date.available2020-05-12T12:15:02Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЖенщины-ученые Беларуси и Польши : материалы международной научно-практической конференции, Минск, 26 марта 2020 г. / БГУ ; [редкол.: И. В. Казакова, И. В.Олюнина (отв. ред.)]. Минск : БГУ, 2020. С.103-109.ru
dc.identifier.urihttp://elib.bsu.by/handle/123456789/242340-
dc.description.abstractНа аснове кулінарных даведнікаў разглядаюцца асаблівасці шляхецкай кухні, апісана тэхналогія прыгатавання некаторых страў.ru
dc.language.isobelru
dc.publisherМинск, БГУru
dc.subjectЭБ БГУ::ОБЩЕСТВЕННЫЕ НАУКИ::Культура. Культурологияru
dc.titleШЛЯХЕЦКАЯ КУХНЯ Ў КУЛІНАРНЫХ ДАВЕДНІКАХ “ЛІТОЎСКАЯ ГАСПАДЫНЯ” ГАННЫ ЦЮНДЗЯВІЦКАЙ І “КУХАРКА ЛІТОЎСКА” ВІНЦЭНТЫ ЗАВАДСКАЙru
dc.title.alternativeGENTRY KITCHEN IN THE CULICULINARY REFERENCE "LITHUANIAN HOSTESS" BY HANNA TSYUNDZYAVITSKAYA AND "LITHUANIAN COOK" BY VINCENTA ZAVADZKAYAru
dc.typearticleru
dc.rights.licenseCC BY 4.0ru
dc.description.alternativeOn the basis of culinary guides are considered especially noble cuisine, described the technology of preparation of some dishes.ru
Appears in Collections:2020. Женщины-ученые Беларуси и Польши

Show simple item record Google Scholar



PlumX

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.