Logo BSU

Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.bsu.by/handle/123456789/254718
Title: Влияние бензидина и его производных на активность ферментов антиоксидантной системы печени крыс
Authors: Ломоносова, Е. Е.
Курченко, В. П.
Пикулев, А. Т.
Keywords: ЭБ БГУ::ЕСТЕСТВЕННЫЕ И ТОЧНЫЕ НАУКИ::Биология
Issue Date: 1991
Publisher: Минск : Университетское
Citation: Вестник Белорусского государственного университета имени В. И. Ленина. Сер. 2, Химия. Биология. География. – 1991. – № 3. – С. 32-35.
URI: https://elib.bsu.by/handle/123456789/254718
ISSN: 0372-5340
Licence: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:1991, №3 (октябрь)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
32-35.pdf194,59 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar



PlumX

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.